Eksport til Asien

Hvorfor er eksport til Asien interessant?

Her er nogle af de vigtigste grunde til at overveje eksport til Asien:

Stor markedsstørrelse: Asien er hjemsted for nogle af verdens mest folkerige lande, Dette betyder adgang til en enorm kundebase og potentiale for betydelige salgsvolumener.

Økonomisk vækst: Mange asiatiske lande har oplevet hurtig økonomisk vækst i de seneste årtier. Stigende indkomster og forbedret levestandard skaber en større efterspørgsel efter forskellige produkter og tjenester.

Forbrugermarkeder: Asiens voksende middelklasse og ændringer i forbrugeradfærd skaber muligheder for en bred vifte af produkter, herunder luksus varer, teknologiprodukter og fødevarer.

Fokus på bæredygtighed: Mange asiatiske lande og deres befolkning har et stærkt stigende fokus på bæredygtighed. Miljø og arbejdsmiljø er centrale områder som skabe gode muligheder for danske virksomheder der har fokus på bæredygtighed.

Eksport udfordringer - ikke din hovedpine

Der er mange fordele ved at eksportere til Asien. Men der er også udfordringer så som kulturelle forskelle, sprog, komplekse lovgivninger, logistik, told, m.m.


Hos KF17 International ApS skaber vi værdi for vores kunder ved at overtage denne hovedpine - vi tager os af alle udfordringerne så du kan fokusere på det du brænder for.

Vores service omfatter bl.a. at finde nye forretningsmuligheder, etablere og opretholde relationer med potentielle og eksisterende kunder samt udvikle strategier for at fremme din virksomheds eksport succes.

Vi har oprettet 3 forskellige service pakker. Hvilken service pakke der er bedst for dig og din virksomhed afhænger af hvor meget du selv engagerer dig. 

Fuld service pakke

Med en fuld service pakke går vi hele vejen for vores kunder. Vi fjerner ”Asiens mystik” 100%.

Det bliver ikke nemmere - du sælger dine produkter til os og vi håndterer resten derfra. Vi sørger endda for at der kommer en fragtmand og henter varerne på din fabrik.

Din rolle bliver at sende en faktura til KF17 International ApS - resten tager vi os af.

Vi sikrer at du får opbygget et stærkt varemærke i Asien. Vi bruger vores netværk og udvider / tilpasser det specifikt til din virksomheds behov.  

Formålet med denne service pakke er at give dig adgang til et nyt stort marked uden at du skal engagere dig og lære en masse nyt om en fjern verdens del.

Medium service pakke

Denne pakke er en god løsning for den virksomhed der ønsker at være delvis involveret i aktiviteterne på det asiatiske marked.

Den største forskel fra "Fuld service pakken" er at du selv får et direkte samhandelsforhold til partnerne i vores netværk. Du vil derfor blive engageret i dialogerne og forhandlinger med partnerne i Asien.

KF17 International ApS vil stadig hjælpe med shipping m.m.

Basis service pakke

Denne pakke er løsningen for den virksomhed der ønsker at være meget involveret i aktiviteterne på det asiatiske marked.
Med denne løsning vil KF17 International ApS hjælpe med opbygning og vedligeholdelse af netværk m.m., men alt samhandel mellem den danske producent og den asiatiske køber håndteres direkte af dig selv.

Markederne

Til højre er listet en række markeder som vi finder meget interessante. Klik på et land og læs mere. Informationen har vi fra egne erfaringer og fra diverse offentlig tilgængelige kilder.

Nogle markeder kender vi bedre end andre, men vi ser alle de nævnte lande som interessante markeder.
Vi oplever at bæredygtighed og fokus på godt arbejdsmiljø spreder sig hastigt i Asien.
Vi oplever at velstanden stiger og der er et stort ønske om at få adgang til europæiske produkter.
Vi er overbeviste om at gode danske produkter har et stort potentiale i de fleste af de nævnte markeder. 

Klik og læs mere om: